nieuws

Nederland en België samen in Milaan

Geen categorie

Ruim dertig Belgische en Nederlandse ontwerpers slaan dit jaar de handen in elkaar tijdens de Salone del Mobile in Milaan. De organisatie TuttoBeNe maakt het mogelijk dat de ontwerpers zich van 5 tot 10 april kunnen presenteren in het centrum van de stad.

Nederland en België samen in Milaan

TuttoBeNe richt zich vooral op ontwerpers die in hun werk rekening houden met maatschappelijke vraagstukken. Ethische aspecten zijn bij het ontwikkelen van consumentenproducten volgens TuttoBeNe altijd van belang. Dit jaar tonen ook twee opleidingen hun werk en onderzoek: de faculteit Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit Delft en de afdeling Productontwerp van de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. 

www.tuttobene.nl 

 

Reageer op dit artikel