nieuws

Heren 5 architecten vernieuwt met associate partner Sjuul Cluitmans

Business

Heren 5 architecten vernieuwt met associate partner Sjuul Cluitmans

Sjuul Cluitmans is vanaf vandaag werkzaam als associate partner bij Heren 5. Volgens het bureau ‘geeft hij kracht aan het ontwerp en de verbeelding van nieuwe projecten’.

Sjuul Cluitmans is een technisch onderlegd allround architect. Hij studeerde MTS en HTS bouwkunde in Haarlem en behaalde zijn Master in Architecture in 2012 aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. ‘Met zijn interesse voor techniek, verbeelding van ontwerp en nieuwsgierigheid naar nieuwe media is Sjuul een belangrijke spil in het Heren 5 team. Een echte alleskunner met een betrokken en open-minded houding die van ontwerp tot uitvoering sterk presteert’, zo schrijft Heren 5 op haar website.

Projecten waar Cluitmans aan heeft gewerkt zijn onder andere Bannehoven in Zaandijk, Scholekster Montessori School in Amsterdam, Loft in Buiksloterham en het in aanbouw zijnde Dorpshuis Zwanenburg in Halfweg.

Reageer op dit artikel