nieuws

HD architecten nieuw label binnen HD

Business

HD architecten nieuw label binnen HD
het architectenteam van HD architecten. V.l.n.r.: Martijn Verhagen, Fung Chow, Peter Bakker en Robin Dijkgraaf. www.hdarchitecten.nl

Oprichter van HD, Henk Dijkgraaf is voorstander van een integrale aanpak met meerdere disciplines waaronder (eigen) architectuur. Bij de oprichting kwam hiervoor een architect in dienst. Dit groeide uit tot een afdeling met twee architecten en een assistent ontwerper, Deze afdeling gaat nu verder onder een eigen label: HD architecten.

Het team van HD architecten bestaat uit Martijn Verhagen, Peter Bakker en Fung Chow. In nauwe samenwerking met het technische team van HD groep, bestaande uit ervaren projectleiders en -managers.

– Architect Martijn Verhagen (40) heeft de afgelopen 15 jaar zich binnen HD ontwikkeld tot verantwoordelijk architect van vele verschillende gebouwen binnen HD, zoals onder meer woontoren De Hoge Regentesse Den Haag, Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam, Bedrijfshuisvesting BluePrint Automation Woerden en de recentelijk opgeleverde Woonzorgvilla voor Martha Flora en vele andere zorg- en bedrijfsgebouwen.
– Peter Bakker (39) versterkt al ruim 3 jaar het architectenteam en is verantwoordelijk voor onder meer de Kapel van de Tuin van Noord, een binnenstedelijke woonopgave aan de Folkert Elsingastraat in Rotterdam en diverse ontwerpopgaves voor zorglocaties en bedrijfshuisvesting.
– Fung Chow (26) is recentelijk  begonnen als assistent ontwerper
– Robin Dijkgraaf blijft net als bij HD de inspireerde en drijvende kracht als directeur

‘Alsof het er altijd al stond’

HD architecten wil hiermee de huidige en nieuwe opdrachtgevers beter bedienen. Of zoals zij zelf zeggen “Ontwerpen doen we niet alleen. Dat is een samenspel tussen de mensen die in het gebouw gaan werken en/of wonen en de vastgoedprofessionals, zoals de ontwikkelaar, belegger, bouwer en/of de gemeente. We creëren met elkaar inspirerende en passende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Ieder gebouw is uniek en eigentijds maar past in zijn omgeving. Alsof het er altijd al stond.”

HD architecten is onderdeel van HD Groep.

Lees ook:

Reageer op dit artikel