nieuws

Nieuwe associates bij Rijnboutt

Business

Nieuwe associates bij Rijnboutt
Desirée Eggink en Tibor Kis Beeld Arend Jan Hermsen

Rijnboutt heeft per 1 mei twee collega’s benoemd als associates: Desirée Eggink en Tibor Kis. Samen met de directie zullen zij, volgens Rijnboutt, gezichtsbepalend zijn voor de visie, koers en de portefeuille van het bureau.

Toelichting: Rijnboutt

Desirée Eggink (TUD 2004) heeft zich ontwikkeld tot een allround stedenbouwkundige met een focus op gebiedstransformaties in de bestaande stad. In de complexe veranderingen die de Nederlandse steden doormaken weet ze met haar strategische kennis, advies- en ontwerpvaardigheden opdrachtgevers, overheden en belanghebbenden te binden. Ze richt zich daarbij op het creëren van samenhang in een prettige leefomgeving met aandacht voor een veranderend klimaat en mobiliteit. Ze is betrokken bij het stedenbouwkundig en landschappelijk ontwerp voor Sluiseiland in Vianen, de integrale ontwikkeling van de Kop van Cruquius in Amsterdam en de transformatie van het Backer en Rueb terrein in Breda.

Tibor Kis

Tibor Kis (TUD 2006) blinkt uit op gebied van complexe stedelijke woningbouwprojecten. Hij heeft bij een diversiteit van bureaus gewerkt en projecten opgeleverd in de woningbouw, zorg en gebouwtransformatie. Sinds 2016 werkt hij bij Rijnboutt als architect en teamleider. Met zijn open blik en onderzoekende houding weet hij de juiste accenten te leggen. Hij vindt het van belang om onze steden zodanig te intensiveren zodat ze voor iedereen een gezonde leefomgeving biedt en mogelijkheden om zich te ontplooien. Hij is o.a. betrokken bij het integrale plan voor de Kop van Cruquius in Amsterdam en de transformatie van de Schoutenwerf in het beschermde stadsgezicht van Muiden.

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel