nieuws

Martin van Kessel geeft stokje K-Support door aan Erwin Spuybroek

Business

Martin van Kessel geeft stokje K-Support door aan Erwin Spuybroek

Na 48 jaar vertrekt Martin van Kessel bij Kraaijvanger Architects. Sinds 2014 gaf hij leiding aan K-support, het adviserende bedrijf van het Rotterdamse architectenbureau. Hij wordt opgevolgd door Erwin Spuybroek die binnen het dienstenpakket van het bureau de focus op BIM verder gaat aanscherpen.

Martin van Kessel

In 1970 startte Martin van Kessel zijn 48-jarige dienstverband bij Kraaijvanger als aankomend bouwkundig tekenaar met het St. Franciscus Gasthuis als eerste project. Hij maakte in 1977 de switch naar bouwkundig opzichter. Het eerste project dat hij als verantwoordelijke toezichthouder onder zijn hoede had was de psychiatrisch geriatrische instelling Antonius Binnenweg. Van Kessel was projectleider van spraakmakende projecten zoals het over de Utrechtsebaan heen gebouwde kantoor van Nationale Nederlanden (ontwerp Rob Ligtvoet). Daarnaast leidde hij het Stadskantoor ’s-Hertogenbosch voor Dirk Jan Postel naar een goede realisatie. Zelf vindt Van Kessel Stadskantoor Utrecht het hoogtepunt in zijn carrière. Sinds 2014 gaf hij leiding aan het bedrijf K-support.

Stadskantoor Utrecht

Erwin Spuybroek

Zijn carrière bij architectenbureaus begon Erwin Spuybroek 25 jaar geleden. En tien jaar geleden startte hij zijn eigen bedrijf. Als directeur van K-Support zet Spuybroek de stap naar een grotere organisatie die in de traditie staat van Kraaijvanger Architects.

K-Support

In 2014 richtte Kraaijvanger Architects het bedrijf K-support op met Martin van Kessel aan de leiding. K-Support is een onafhankelijk expert op het gebied van BIM en bouwtechniek. Met een team van ingenieurs ondersteund het bedrijf opdrachtgevers bij het realiseren en exploiteren van gebouwen.

Gerelateerde content

 

Reageer op dit artikel