nieuws

Podcast Robert Winkel en Nanne de Ru

Business

Podcast Robert Winkel en Nanne de Ru
Robert Winkel, Johannes van Bentum en Nanne de Ru

De collega’s van Vastgoedmarkt organiseerde tijdens de afgelopen Provada een serie podcasts. Voor de vijfde editie in de serie gesprekken schoven Robert Winkel van Mei Architects en Nanne de Ru van Powerhouse Company aan bij Johannes van Bentum, hoofdredacteur van Vastgoedmarkt.

Nanne de Ru is partner in het architectenbureau Powerhouse Company én projectontwikkelaar RED Company. Robert Winkel vervult dezelfde dubbelrol bij Mei Architects en White House Development. In de podcast vertellen de ondernemende architecten hoe zij tot deze constructie gekomen zijn en over de voor- en nadelen.

Is het lastig voor een architect om ook projectontwikkelaar te worden? Nee, zeggen zij. ‘Je doet al zoveel als architect, die rol van projectontwikkelaar kan er makkelijk bij.’ Raden zij het andere architecten ook aan? ‘Nee, je moet toch wel heel specifieke vaardigheden hebben om beide rollen in één persoon te kunnen verenigen.’

 

Meer gesprekken met Nanne de Ru

 Meer over Mei architects en planners

 

Reageer op dit artikel