nieuws

Pand met 43 iLofts binnen 2 weken gebouwd

Business

Aan de Calandkade in Laakhaven West in Den Haag verrijst binnen twee weken een pand met 43 woningen. De totale bouwtijd bedraagt een halfjaar. Dutch Housing Company ontwikkelt samen met architectenbureau Mulleners & Mulleners uit Amsterdam de 43 ‘iLofts’ voor de your urban people van Den Haag.

Pand met 43 iLofts binnen 2 weken gebouwd
iLofts Den Haag

iLofts is een kleinschalig complex aan de Calandkade. Het bestaat uit twee gebouwen met 43 koopappartementen van 40 m2, twee dakterrassen en 14 parkeerplaatsen op het maaiveld. Per dag worden vijf studio’s, compleet met installaties, afwerking en badkamer, rechtstreeks uit de fabriek van Ursem Modulaire Bouwsystemen per vrachtwagen afgeleverd en geplaatst.

iLofts Dutch Housing Company Mulleners + Mulleners

Impressies website Dutch Housing Company

De totale bouwtijd van het project van  Dutch Housing Company en architectenbureau Mulleners & Mulleners uit Amsterdam tot de oplevering aan de bewoners bedraagt een half jaar.

Bewoners van de iLofts hebben als deelauto een volledig elektrische BMW i3 tot hun beschikking. De benodigde elektriciteit wordt geleverd door de zonnepanelen op het dak van het complex.

Reageer op dit artikel