nieuws

Alijd van Doorn nieuwe directeur Habeon Architecten en Duurzaamheid

Business

Alijd van Doorn, auteur voor de Architect en jurylid van de ARC17 Jong Talent Award is met ingang van 1 januari bij Heembouw in dienst getreden als directeur Habeon Architecten en duurzaamheid.

Alijd van Doorn nieuwe directeur Habeon Architecten en Duurzaamheid

Alijd van Doorn heeft een uitgebreid track record op het gebied van zowel architectuur als duurzaamheid. Zo was zij tien jaar actief als zelfstandig ontwerpmanager, doceerde aan de academies voor bouwkunde in Amsterdam en Rotterdam, en is sinds tien jaar docent aan de TU Delft. Daarnaast heeft zij meerdere publicaties op haar naam staan. Voor haar overstap naar Heembouw was Alijd van Doorn ontwerpleider bij ABT.

Habeon Architecten

In de bedrijfsvoering van Heembouw staat de eindgebruiker centraal. Vanuit de overtuiging dat een aannemer en een architectenbureau onder één dak klanten efficiency en gemak bieden, is in 1996 Habeon Architecten opgericht. In de ruim 20 jaar van haar bestaan, is Habeon Architecten gegroeid tot een volwassen bureau met ruim 25 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. In samenwerking met Heembouw heeft Habeon Architecten een breed scala aan woningen, bedrijfspanden en kantoren ontworpen en ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel