nieuws

Uitbreiding management team Fokkema & Partners Architecten

Business

Het management team van Fokkema & Partners Architecten is uitgebreid met twee nieuwe leden. Rick Rijkse treedt toe als associate partner. Estelle Batist is benoemd als bureau directeur. Beiden hebben al vele jaren ervaring met diverse projecten binnen het bureau.

Uitbreiding management team Fokkema & Partners Architecten
Rick Rijkse & Estelle Batist

De nieuwe organisatiestructuur wordt gedreven door een stabiele groei van Fokkema & Partners, zo laat het bureau weten. Rick Rijkse is al meer dan zeven jaar betrokken als ontwerper en projectleider in verschillende projecten, zoals HabrakenRutten. Hij zal zich focussen op nieuwe markten op het gebied van hospitality en retail.

Estelle Batist werkt al zestien jaar bij het bureau, eveneens aan diverse projecten. Zij zal de bureau organisatie en acquisitie teams gaan coördineren. Fokkema & Partners is in 1995 opgericht en heeft een uitgebreid portfolio waarin interieurs de boventoon voeren.

 

Meer over Fokkema & Partners

Reageer op dit artikel