nieuws

Video: Raoul Vleugels – Nominatie ARC17 Jong Talent Award

Business

Vijf jonge architecten zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied. Deze weken presenteren de vijf genomineerden zich met een korte video op onze website. Vandaag: Raoul Vleugels.

Video: Raoul Vleugels – Nominatie ARC17 Jong Talent Award
Raoul Vleugels

Raoul Vleugels (1985) studeerde in 2011 cum laude af als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens zijn studie werkte hij bij diverse bureau’s in binnen- en buitenland, waaronder bij Peter Zumthor in Zwitserland en Happel Cornelisse in Rotterdam. Na zijn studie deed hij als architect waardevolle praktijkervaring op bij ecologisch restauratiebouwer Laugs Bouwmeesters in Maastricht en bouwt nu aan zijn eigen huis. Samen met Niels Groeneveld richtte hij in 2014 het bureau Werkstatt op, dat zich bezig houdt met het bouwen en ontwerpen van gebouwen uit natuurlijke, hoogwaardige bouwmaterialen.

Reageer op dit artikel