nieuws

Video: Milad Pallesh – Nominatie ARC17 Jong Talent Award

Business

Vijf jonge architecten zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied. Deze weken presenteren de vijf genomineerden zich met een korte video op onze website. Vandaag: Milad Pallesh.

Video: Milad Pallesh – Nominatie ARC17 Jong Talent Award
Milad Pallesh

Milad Pallesh (1987) heeft Bouwkunde gestudeerd aan de MTS en HTS en stroomde door naar de Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam. In 2015 studeerde Milad af aan de Academie en won met zijn eindwerk de eerste prijs Archiprix 2016. Tijdens zijn studie heeft Milad bij diverse architectenbureaus gewerkt, waaronder Bastiaan Jongerius en bureau SLA. In 2016 heeft Milad samen met Ivar van der Zwan en Ard Hoksbergen zijn eigen bureau opgericht; Workshop architecten. Binnen Workshop staat de ambachtelijkheid en het mee-ontwerpen met context en gebruiker centraal.

Reageer op dit artikel