nieuws

Video: Elsbeth Ronner – Nominatie ARC17 Jong Talent Award

Business

Vijf jonge architecten zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied. Deze weken presenteren de vijf genomineerden zich met een korte video op onze website. Vandaag: Elsbeth Ronner.

Video: Elsbeth Ronner – Nominatie ARC17 Jong Talent Award
Elsbeth Ronner

Elsbeth Ronner (1984) is in 2010 cum laude afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Sindsdien voert ze het architectenbureau Lilith Ronner van Hooijdonk in samenwerking met Lilith van Assem. Lilith Ronner van Hooijdonk ontwerpt aan narratieve architectuur waarbij het creëren van meerwaarde centraal staat. Elsbeth onderscheidt zich daarnaast met tekstuele bijdragen over architectuur in verschillende media zoals OASE, Archined, de Architect en Vers Beton. Daarnaast doceert ze theorie aan de Technische Universiteit Delft en ontwerp aan de Academie van Bouwkunst van Amsterdam ben Rotterdam.

Reageer op dit artikel