nieuws

Video: Chantal Schoenmakers – Nominatie ARC17 Jong Talent Award

Business

Vijf jonge architecten zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied. Deze weken presenteren de vijf genomineerden zich met een korte video op onze website. Vandaag: Chantal Schoenmakers.

Video: Chantal Schoenmakers – Nominatie ARC17 Jong Talent Award
Chantal Schoenmakers

Chantal Schoenmakers (1983) is interieurarchitect en gevestigd in Rotterdam. Zij studeerde aan de Amsterdam Fashion Institute en heeft in 2012 haar studie interieurarchitectuur aan de Willem De Kooning Academie afgerond. Daarnaast was zij werkzaam bij MVRDV waar ze onder andere werkte aan het inmiddels iconische gastnummer van de L’Architecture d’Aujourdhui uit 2010. In 2013 heeft zij samen met Bastiaan Kalmeyer de design- en architectuurstudio IWT (Instability We Trust) opgericht. In een periode van vier jaar tijd heeft het bureau inmiddels diverse spraakmakende projecten gerealiseerd.

Reageer op dit artikel