nieuws

Video: Gert Kwekkeboom – Nominatie ARC17 Jong Talent Award

Business

Vijf jonge architecten zijn genomineerd voor de ARC17 Jong Talent Award. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied. Deze weken presenteren de vijf genomineerden zich met een korte video op onze website. Vandaag: Gert Kwekkeboom.

Video: Gert Kwekkeboom – Nominatie ARC17 Jong Talent Award
Gert Kwekkeboom

Gert Kwekkeboom (1984) studeerde cum laude af als architect aan de Technische Universiteit van Eindhoven, met een aanvullend vakkenpakket filosofie aan de Universiteit van Tilburg. Na ervaring opgedaan te hebben bij Onix, Reitsema&Partners, FABRIC en VenhoevenCS startte hij zijn eigen praktijk. Hij was mede-oprichter van The Cloud Collective, een multidisciplinair samenwerkingsverband dat zich committeert aan maatschappelijk relevante ontwerpopgaven. Na het winnen van enkele selecties startte hij samen met drie partners ook het bureau Civic, dat zich richt op het ontwerpen en onderzoeken van publieke gebouwen en materialen.

Reageer op dit artikel