nieuws

Powerhouse Company breidt managementteam uit

Business

Powerhouse Company heeft dankzij de positieve groei het managementteam versterkt met drie nieuwe partners en twee nieuwe associates. Stijn Kemper, Paul Stavert en Stefan Prins sluiten zich aan aan bij Nanne de Ru. Sander Apperlo en Dirk Jan Schaap zijn benoemd als associates. Johanne Borthne versterkt de gelederen als design director.

Powerhouse Company breidt managementteam uit

Stijn en Stefan werden in 2014 associates bij Powerhouse Company, Paul volgde in 2015. Als partners zullen ze vanaf nu hun verantwoordelijkheden binnen het managementteam uitbreiden. Daarnaast zullen ze net als voorheen projectteams leiden.

Powerhouse_Prins-Stavert-Kemper

Van links naar rechts: Stefan Prins, Paul Stavert en Stijn Kemper

De nieuwe associates Sander en Dirk Jan versterken het managementteam met hun kennis van de buitenlandse markt en technisch complexe projecten. Johanne zal haar ervaring als voormalig oprichtingspartner van Superunion Architects in Noorwegen inzetten om bij te dragen aan de internationale groei van Powerhouse Company.

Powerhouse_managementteam_Schaap-Borthne-Apperlo

Van links naar rechts: Dirk Jan Schaap, Johanne Borthne, Sander Apperlo

Reageer op dit artikel