nieuws

Directie-uitbreiding SVP Architectuur

Business

Vanwege de groei van SVP Architectuur en Stedenbouw is per 1 april Esther Vlaswinkel toegevoegd aan de directie. Samen met Marjon Mors en Maartje Luisman geeft zij leiding aan het team van ontwerpers en bouwkundigen van het Amersfoortse bureau.

Directie-uitbreiding SVP Architectuur
Het managementteam van SVP. Van links naar rechts: Marcel Steeghs, Maartje Luisman, Marjon Mors, Erwin Stoffer en Esther Vlaswinkel

Esther begon haar carrière in 1998 bij SVP. Na SVP werkte zij als stedenbouwkundige bij Inbo waarvan de laatste jaren als associate-partner. In 2013 startte zij Uplab en werkte ze in gevarieerde teams aan plannen en visies voor de stad. Na ruim 18 jaar is ze terug op haar oude stek. Met Esther in de directie kan SVP nog beter invulling geven aan de kracht van het bureau: het ontwerpen van integrale oplossingen op het gebied van architectuur en stedenbouw. Met waardevolle en inspirerende woon-,leer-,werk- en leefmilieus als resultaat.

De directie zal worden ondersteund door Marcel Steeghs en Erwin Stoffer. Daarmee is het nieuwe managementteam van SVP compleet. Marcel en Erwin zijn beiden al jaren werkzaam bij SVP. Marcel als architect en Erwin als stedenbouwkundig ontwerper.

Reageer op dit artikel