nieuws

Verborgen in het groen

Business

My Modernmet toont op hun site moderne eco-vriendelijke huisjes die dankzij hun boomvorm tussen het groen verborgen zijn. Het ontwerp voor Primeval Symbiose (Single Pole House) is afkomstig van architectuurstudent Konrad Wójcik.

 

 

De ontwerper streeft ernaar organische woonruimtes in bossen te installeren zonder de natuur te verstoren. In de huisjes kunnen twee tot vier personen wonen. De uit Denemarken afkomstige student en interieurontwerper bestuurde de vorm van bomen en zette deze om in een zelfvoorzienende constructie. Daarnaast wil hij met het ontwerp een bijdrage leveren aan de ontbossing en het belang van bomen benadrukken. Zo zegt Wójcik “voor de meeste dieren zijn bomen de beste schuilplek tegen roofdieren, vocht en weersveranderingen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Reageer op dit artikel