nieuws

Vastbouw beste familiebedrijf in de bouw

Business

Woningbouwer Vastbouw uit Rijssen won de Cobouw Award voor het best presterende familiebedrijf uit de bouw. Directeur Piet Alma kreeg de betonnen bokaal gisteravond uitgereikt tijdens de presentatie van het Cobouw50-magazine op Paleis Soestdijk. De prijs is hem overhandigd door adjunct-directeur Tom Bergmans van Hemubo, die vorig jaar de Cobouw Award in ontvangst mocht nemen.

Vastbouw beste familiebedrijf in de bouw

Naast Vastbouw waren ook A. Hakpark, Martens en Van Oord, Prins Aanneming Maatschappij en Jurriëns in de race voor de Cobouw Award. De vijf bedrijven kwamen als beste uit de bus in het onderzoek van PwC naar de prestaties van de grootste familiebedrijven uit de Nederlandse bouw.

Vastbouw is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Behalve in Nederland is de onderneming werkzaam in Duitsland, Tsjechië en Polen. Met een omzet van ruim 111 miljoen euro bekleedt Vastbouw plaats 34 van de Cobouw 50.

Lees meer en bekijk de hele Cobouw50 op Cobouw.

Reageer op dit artikel