nieuws

Agendatip: Conferentie ‘Een aantrekkelijke haven in de metropool’

Business

Op vrijdag 15 november organiseren de Hogeschool Rotterdam, de RDM Campus en Vereniging Regio Water de conferentie ‘Een aantrekkelijke haven in de metropool’. Het is voor mensen steeds belangrijker, dat het gebied, waarin zij wonen en werken een aantrekkelijke uitstraling heeft, waarin ze als het even kan ook nog hun vrije tijd door kunnen brengen. Hoe moet dat dan? Op de conferentie zullen diverse visies ter sprake komen.

Agendatip: Conferentie ‘Een aantrekkelijke haven in de metropool’

Verschillende sprekers waaronder Jeannette Baljeu, wethouder van gemeente Rotterdam; Rogier van der Sande, gedeputeerde van de Provincie Zuid Holland en Mai Elmar, directeur van Cruise Port Rotterdam zullen aan het woord komen. Waarna de partijen in het publiek de ruimte krijgen om met deze sprekers in discussie te gaan.

Daarnaast zullen er verschillende presentaties worden gehouden door studenten. De projecten die zij presenteren, draaien allemaal om het ‘aquapunctuurprincipe’, waarbij verbeteringen op locatie directe kansen bieden voor de gehele omgeving.


Beeld: Studentenwerk. bron: P. v/d Berg, A van Drunen, R. Kremer, R de Jong en B. de Wit.

Aanmelden is noodzakelijk: www.rdmcampus.nl/aantrekkelijkehaven

Een aantrekkelijke haven in de metropool

vrijdag 15 november 15.00-17.30 uur
Locatie: RDM Campus, Heijplaatstraat 23, 3089 JB, Rotterdam
De conferentie zal ongeveer aflopen om 17.30, waarna er onder het genot van een hapje en drankje ruimte is om uw mening te delen en nieuwe relaties te ontmoeten.

Reageer op dit artikel