nieuws

Uitbreiding directie RAU

Business

De directie van RAU is uitgebreid met drie personen. De nieuwe directie bestaat nu naast Thomas Rau uit Frank Bakker, Marijn Emanuel en Peter Klaassen. De veranderende markt, de groei van de activiteiten in binnen- en buitenland en de samenwerking met het Oneplanetarchitecture Institute (OPAi) en Turntoo, vragen om een herinrichting van de organisatie.

Uitbreiding directie RAU

 

 

Thomas Rau richt zich als oprichter en CEO van RAU op de rol die RAU vervult bij de introductie van de circulaire economie in de vastgoedsector. Tevens wil hij het internationale debat over energie, eigendom, grondstoffen en de benodigde systeemverandering verder bevorderen.

Frank Bakker

Frank Bakker is sinds begin 2011 werkzaam bij RAU. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor het bureaumanagement, HR en financiën.

Marijn Emanuel

Marijn Emanuel begon bij RAU in 1994 als projectarchitect. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor het bewaken van het architectonische gedachtengoed van RAU.

Peter Klaassen

Peter Klaassen heeft als architect en projectmanager bij diverse bureaus gewerkt en is begin 2004 bij RAU gekomen. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor de organisatie van de grote (buitenlandse) projecten en de projectcontracten.

Bakker, Emanuel en Klaassen vormen samen met Thomas Rau de dagelijkse leiding over het bureau.

Reageer op dit artikel