nieuws

Twee nieuwe gezichten bij SPEE architecten

Business

Yee Lim Man en Bob Dinwiddy gaan het team van SPEE architecten versterken.

Twee nieuwe gezichten bij SPEE architecten

 

 

Yee Lim Man is een allround architect die met veel enthousiasme en creativiteit aan projecten werkt van initiatief- tot en met de uitvoeringsfase. Ze heeft de afgelopen jaren gewerkt aan diverse woning- en utiliteitsbouw projecten en heeft een scherp oog voor details. Binnen SPEE architecten wil zij zich meer gaan richten op productinnovatie en duurzaam bouwen.

Bob Dinwiddy is een internationaal georiënteerd architect met een passie voor tekenen en vormgeving. Zijn oorsprong ligt in de tekenkamer en hij heeft een eigenzinnige karikatuurachtige schetsstijl. Zijn kennis, ervaring en gedrevenheid in het zoeken naar de meerwaarde in het integraal ontwerp sluiten naadloos aan op ons werk.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel