nieuws

Sylvia Pijnenborg Vastgoedvrouw van het jaar

Business

Sylvia Pijnenborg, ontwikkelmanager bij BOEi, is uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2012. De jury looft haar vanwege haar passie, haar volharding, haar kennis en haar netwerk waarmee ze waardevolle en oude gebouwen nieuw leven inblaast.

Sylvia Pijnenborg Vastgoedvrouw van het jaar

 

‘De herbestemmingsprojecten die ze heeft gerealiseerd zijn nieuwe iconen in de stad geworden. Sprekende voorbeelden daarvan zijn Rohm en Haas in Amersfoort en de Caballero Fabriek in Den Haag,“ aldus de jury van netwerkorganisatie DWire (Dutch Women in Real Estate).

Sylvia Pijnenborg werkt als ontwikkelmanager voor een groot aantal projecten van BOEi, waaronder de Timmerfabriek in Vlissingen en Vliegveld Ypenburg in Den Haag en ze is betrokken bij de oprichting van een dochterbedrijf van BOEi, dat zich richt op het herbestemmen van religieus erfgoed.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel