nieuws

SFA op de bres voor architectenbureaus

Business

Stichting Fonds Architectenbureaus (SFA) – het paritaire fonds van de architectenbranche – heeft een nieuw programma ontwikkeld ter ondersteuning de bureaus die worden getroffen door de crisis in de bouw.

SFA op de bres voor architectenbureaus

 

 

 

Onder de titel ‘Doen wat nodig is!’ zet SFA met steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) een programma op voor sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid van werkgevers en werknemers in de branche. Het programma bestaat uit pilots, workshops en kennisuitwisseling over employability en gespreksvoering met als gezamenlijk doel te investeren in werkzekerheid, arbeidsproductiviteit en arbeidsverhoudingen. Het programma levert onder meer een model op voor een digitaal hr-platform, ondersteund door SFA met voorbeelden en instrumenten voor architectenbureaus gekoppeld aan de architecten-cao.

Werkgevers en werknemers participeren in het programma, dat in oktober start. Alle informatie en aankondigingen komen op de website www.sfa-architecten.nl

Reageer op dit artikel