nieuws

Cobouw lanceert Cobouwbanen

Business

Cobouwbanen.nl is een nieuwe vacaturesite waar professionals en werkgevers in de bouw bij elkaar worden gebracht. De vacaturesite, onderdeel van Cobouw.nl, biedt ambitieuze bouwprofessionals de mogelijkheid hun cv te plaatsen en te zoeken naar interessante vacatures.

Cobouw lanceert Cobouwbanen

 

 

Cobouwbanen.nl is niet alleen voor de werkzoekenden. Ook werkgevers hebben dankzij de nieuwe vacaturesite met ruim 120.000 bezoekers van Cobouw.nl een overzichtelijk hulpmiddel gekregen voor het invullen van hun vacatures.

Bouwprofessionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging kunnen hun cv kosteloos (ook via Linkedin) plaatsen. Cv’s en bijbehorende motivaties blijven opgeslagen totdat ze door de professional zelf worden verwijderd. De website biedt alle functionaliteit voor een overzichtelijk beheer van de vacatures.

Reageer op dit artikel