nieuws

Dock Four ontvangt GIO Award Vormgeving voor Stylepad

Architectuurproducten

Dock Four ontvangt GIO Award Vormgeving voor Stylepad

Sinds 1986 beoordeelt een jury elk jaar alle producten voor de erkenning Goed Industrieel Ontwerp. Dock Four behaalde met het Stylepad een award in de categorie Vormgeving. Stylepads vormen een modulair wandmeubel, dat in tal van kleuren, prints en materialen kan worden uitgevoerd.

Volgens de jury is de Stylepad van Dock Four typisch een product dat behalve decoratief ook functioneel is. Het kan dienen als prikbord, whiteboard of akoestisch element. Gebruikers kunnen op de website van Dock Four zelf een eigen wand samenstellen door stijl en functie te combineren. Het van ABS gemaakte ophangsysteem maakt het mogelijk de Stylepads snel waterpas te hangen en aan elkaar te koppelen.

Er zijn awards uitgedeeld in de categorieën: materiaal, respect, ergonomie, functionaliteit, vormgeving, originaliteit en Excellence. Alle erkende producten waren eerder te zien tijdens de Dutch Design Week 2018 en tot april 2019) in het Cube design museum in Kerkrade. Bekijk de winnaars en genomineerden

GIO

De jaarlijkse toekenning van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp wordt georganiseerd door Designlink, een platform voor hoogwaardige initiatieven die tot doel hebben de ‘designketen’ te professionaliseren. Dat kan gaan om opdrachtgeverschap en ondernemerschap, maar ook om kennis en beleidsontwikkeling. Designlink werkt samen met (regionale) partners en profileert zich als Nederlands enige design-ketenorganisatie.

Reageer op dit artikel