nieuws

Vloeren en vloerafwerking: naar een verantwoorde keuze

Architectuurproducten

Op 1 juni presenteert Kosteninformatie.nl een bijeenkomst waar u wijzer van wordt. Speciaal voor architecten, opdrachtgevers, bouwkostendeskundigen en technisch adviseurs laten we zien welke keuzen in vloeren en vloerafwerking er te maken zijn.

Vloeren en vloerafwerking: naar een verantwoorde keuze

Wat betekent dat in kwaliteit en onderhoud? Wat kan kosteninformatie bijdragen aan de uiteindelijke keuze? We laten u in vier stappen zien hoe u tot de beste keuze komt. Welke denkmodellen en hulpmiddelen kunt u daarbij inzetten?

Na deze presentatie krijgt u een rondleiding door de groenste fabriek van Nederland: die van Unipro. De mensen van Unipro vertellen u alles over de achtergronden en keuzes die gemaakt zijn en laten u in detail zien welke oplossingen gekozen zijn. De rondleiding duurt ongeveer één uur.

Deelname is gratis. Meld u nu aan, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via http://www.kosteninformatie.nl/nieuws/vloeren-en-vloerafwerking-naar-een-verantwoorde-keuze

Reageer op dit artikel