nieuws

NBD-Online compleet vernieuwd

Architectuurproducten

De Nederlandse Bouw Documentatie is met meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand op NBD-Online.nl bekend bij de voorschrijvende als uitvoerende professionals in de bouw. Door de samenwerking met IB.NL, een platform met meer dan 600.000 bouwmaterialen van meer dan 300 leveranciers, is de website nu nog completer geworden.

NBD-Online compleet vernieuwd

NBD-Online.nl biedt nu naast leveranciers- en productinformatie als CAD tekeningen, bestekteksten, BIM bestanden en Stabu FPS, ook detailinformatie en offertes voor specifieke artikelen. Daarnaast is het gebruiksgemak van de site verhoogd door een verbeterde interface.

NBD is het verbindende platform tussen toeleveranciers en afnemers in de bouw in de meest brede zin van het woord. NBD versterkt de marketing- en saleskracht van haar deelnemende leveranciers door hun zichtbaarheid te vergroten, en door marketingactiviteiten en verkoopkansen voor hen te optimaliseren. Aan de andere kant vinden bezoekers bij NBD relevante informatie over leveranciers, producten en artikelen die hen inspireert en oplossingen biedt tijdens het ontwerp of de uitvoering van een project.

 

Reageer op dit artikel