nieuws

MOSA Scenes

Architectuurproducten

Mosa Scenes is een stijlvolle en flexibele collectie waarmee moeiteloos fascinerende scènes gecreëerd kunnen worden. Het resultaat is een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee er op elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat.

MOSA Scenes

Met Mosa Scenes kunnen omgevingen gecreëerd worden die een ongeëvenaard en exclusief karakter hebben. De tegels in deze flexibele en originele collectie zijn verkrijgbaar in acht kleurgroepen (in zowel warme als koele tinten) en in vier texturen per kleurgroep en zijn verkrijgbaar in het formaat van 15 x 15 centimeter.

Deze rijk ogende collectie, met levendige maar toch ook natuurlijke tinten, is de ideale keuze voor diverse ruimtes: van woonomgevingen en natte ruimtes zoals badkamers tot horecagelegenheden en winkels. Met de vier verschillende texturen wordt er een elegant patina-effect gecreëerd: een tijdloos ontwerp waarvan de esthetische waarde niet verloren gaat. Mosa Scenes is de perfecte optie voor elke ontwerper en architect: de collectie is zeer praktisch, oogt natuurlijk en is aantrekkelijk geprijsd.

 Meer informatie

Reageer op dit artikel