nieuws

Design van de week: Edera van Loris De Grandi

Architectuurproducten

Met het modulaire systeem Edera kan iedereen zijn eigen tapijt en wanddecoratie creëren. Loris De Grandi ontwierp de ruitvormige elementen zo dat ze eenvoudig aan elkaar zijn te bevestigen, wat de creativiteit stimuleert. Op deze manier kan iedereen de modules uit laten groeien tot unieke vlakken, die elk moment weer zijn te wijzigen.

Design van de week: Edera van Loris De Grandi

 

Loris De Grandi ontwierp voor Formabilio een uniek concept van ruitvormige elementen, die uit kunnen groeien tot de meest uiteenlopende vormen. Beginnend als tapijt kan Edera overlopen in een hoofdeinde van een bed en weer verder als een decoratie over het plafond. Op deze manier ontstaan unieke geometrische vormen die aansluiten bij de ruimte waarvoor ze zijn gecreëerd.

Tegelijkertijd kan iedereen zijn creativiteit de vrije loop laten met dit systeem. Elke gelijkzijdige driehoek is bekleed met zacht vilt. De vloerelementen hebben Velcro strips, waarmee ze onderling eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden. De wandelementen kunnen door middel van praktische drukknopen aan elkaar worden bevestigd.

  

  

  

  

  

  

  

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel