blog

Blog – Zorgeloos genieten na 60

Architectuurproducten

In 2050 zal Nederland ruim 5.650.000 60-plussers tellen. Dit houdt in dat er elke dag ongeveer 128 60-plussers bijkomen. Het invloedrijke magazine The Economist spreekt van een wereldwijde ‘Silver Tsunami’.

Blog – Zorgeloos genieten na 60

Wonen Na 60, gelanceerd door het Kenniscentrum 60plus, een not-for-profit Benelux-initiatief dat kennis over de seniorenmarkt verzamelt, analyseert en presenteert. Wonen na 60 wordt ondersteund door onder andere ROCKFON.

 Jeroen Bosch door EGM Jeroen Bosch Ziekenhuis door EGM

Door onderzoek, academische samenwerking en inhoudelijk sterke symposia op inspirerende locaties verbindt Kenniscentrum 60plus bouw- en zorg professionals op vlak van kwaliteitsvol en comfortabel wonen voor senioren van vandaag en morgen, afgestemd op hun reële verwachtingen, noden en wensen.

 Blog Rockfon Wonen na 60 K60

De huidige woonmodellen in de zorg bieden hierop niet altijd het juiste antwoord. Het Kenniscentrum 60plus gelooft dat we verder moeten denken dan het huidige aanbod en op zoek moeten gaan naar een nieuwe diversiteit aan woonvormen en -concepten, willen wij de levenskwaliteit van huidige en komende generaties ouderen waarborgen en vergroten.

 Logo Wonen na 60 Opinie Rockfon 

Een hedendaagse visie op wonen en zorg vraagt om veel creativiteit vanuit architecten, ontwerpers, ingenieursbureaus en andere prominente spelers in de bouwsector. Zij kunnen mee gestalte geven aan deze concepten en daarmee gemeentes, stedenbouwkundigen, aannemers en opdrachtgevers bewustmaken.

Wilt u zich laten inspireren en wilt u bijdragen aan het discours rond dit thema? Bezoek dan www.wonenna60.nl en houdt zeker de komende inspiratiesessies goed in de gaten.

Deze blog wordt u aangeboden door ROCKFON

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

 

Reageer op dit artikel