artikel

Alle commerciële oplossingen onder één merk

Architectuurproducten

Alle commerciële oplossingen onder één merk

Partnerartikel – Samen met een nieuwe lijn tapijttegels bundelt de IVC Group haar internationaal bekende merken Itec (vinylvloeren op rol), Moduleo (PVC stroken) en Xtrafloor (accessoires) voortaan onder één krachtige noemer: IVC.

“Vroeger werkten we met afzonderlijke merken voor elke productlijn. Door ons volledige commercieel aanbod onder één kapstok te brengen, verstevigen we onze positie als betrouwbare, innovatieve, all-in-one partner voor projectvloeren”, vertelt Filiep Vermeulen, Director IVC Commercial. “Op deze manier staan we als merk sterker en maken we het onze klanten eenvoudiger.”

Itec Daycare Center Pinnacles 98

Vertrouwde kwaliteit, nieuwe branding

IVG Group bestaat sinds 1997 met als eerste vestiging in Avelgem, België. Inmiddels zijn de activiteiten fors uitgebreid. Niet alleen in Europa maar ook internationaal zoals in de Verenigde Staten. Filiep: “Bovendien maken we sinds 2015 onderdeel uit van Mohawk Group, wereld marktleider op het gebied van vloeren. Daardoor staan we internationaal sterker: we zijn overal waar klanten ons nodig hebben.”

“IVC bouwt verder op jarenlange ervaring”, legt Filiep uit. “We bieden onze klanten vertrouwen en zekerheid door onze uitgebreide kennis van producten, markten, trends en service te bundelen onder één frisse, sterke naam.”

Een identiteit voor alle projecten

IVC bundelt vier productcategorieën: vinylvloeren op rol, PVC stroken, tapijttegels en accessoires, zoals ondervloeren en plinten. Filiep: “We hebben een totaaloplossing voor elk project: van restaurant tot ziekenhuis, van schoolgebouw tot warenhuis. Doordat we al die lijnen samennemen in één aanbod, wordt kiezen eenvoudiger. Klanten hoeven niet langer te zoeken en te vergelijken tussen uiteenlopende merken. En combineren wordt kinderspel: een kantoorgebouw met tapijttegels in de vergaderzaal en PVC in de lunchruimte? Dat is mogelijk. Ons aanbod is compleet en makkelijk te bestellen via één contactpersoon!”

Moduleo 55

Het nieuwe merk stelt zijn klanten ervaren teams ter beschikking, die specifiek op de commerciële markt werken. “Architecten, designers en projectontwikkelaars kunnen rekenen op een goede ondersteuning en vlot verkrijgbare producten. Zo kunnen we verder gaan dan vloeren produceren: meer dan ooit luisteren we naar de klant, werken we flexibel oplossingen uit op maat, en inspireren we volop. Dat is waar IVC voor staat: we go beyond flooring.”

Bekijk hier de one minute video over IVC:
https://www.ivc-commercial.com/en/meet-ivc#videos

https://www.youtube.com/watch?v=UB2mNU0Riew

www.ivc-commercial.com

 

Reageer op dit artikel