artikel

Welkom bij eNet SMART HOME – De toekomstgerichte standaard – bijzonder veilig

Architectuurproducten

Welkom bij eNet SMART HOME – De toekomstgerichte standaard – bijzonder veilig

eNet SMART HOME is het radiografische Smart Home systeem voor de intelligente woning. De eNet alliantie zet in op de kwaliteit van sterke partners en bouwt het systeem qua functionaliteit consequent verder uit. Voor toekomstgericht gebouwbeheer, veilige en volledig versleutelde communicatie, eenvoudige installatie en comfortabele bediening.

Door de integratie van de slimme en energiezuinige tado° verwarmingregeling kunnen in eNet SMART HOME allesomvattende functies gerealiseerd worden. Zo gaat bij het verlaten van de woning de verwarming automatisch in een verlaagde stand, worden rolluiken naar beneden gelaten en wordt de verlichting in alle kamers uitgeschakeld.

Alle tado° apparaten communiceren draadloos met de internet-bridge, die in de router wordt ingestoken en worden verbonden met internet en de eNet Server. De verwarming kan vervolgens mobiel via de eNet SMART HOME app, de eNet zender of via tado° Automatisch bediend worden.

Mobiel bedienen

De eNet SMART HOME app is voor Android en iOS beschikbaar. De bediening verloopt via het thuisnetwerk of via toegang op afstand via internet. Ook onderweg heeft de gebruiker altijd toegang tot zijn eNet installatie met eNet SMART HOME remote. Via eNet SMART HOME connect, de browsergebaseerde inbedrijfname interface, worden de eNet zenders en actoren verbonden, instellingen gemaakt en systeemdiagnoses gerealiseerd.

Bijzonder dataveilig

eNet SMART HOME wordt beschermd door doelgerichte veiligheidsmaatregelen. Daartoe communiceren alle apparaten uitsluitend via een volledig versleutelde verbinding. Voor extra beveiliging van de data zorgt de serverstandplaats in Duitsland. www.jung.nl/eNet

De alliantie bundelt de kennis van gerenommeerde fabrikanten. Daarmee biedt eNet SMART HOME de zekerheid dat ook over tien jaar de componenten nog geleverd kunnen worden. Alle tado° apparaten communiceren draadloos met de internet-bridge, die in de router wordt ingestoken en worden verbonden met internet en de eNet Server. De verwarming kan vervolgens via de eNet SMART HOME app, de eNet zender of via tado° automatisch bediend worden.

 

Reageer op dit artikel