artikel

JUNG op Light+Building 2018

Architectuurproducten

Met het thema „Netwerk – Veilig – Comfortabel“ opent light+building in Frankfurt haar deuren van 18 tot 23 maart 2018. Beleef de beurshighlights van JUNG live ter plaatse!

JUNG op Light+Building 2018
De tijdloze schakelaar LS 990 van JUNG viert tijdens light+building haar 50e verjaardag

Dit jaar zijn wij op light+building meervoudig vertegenwoordigd. Op de JUNG stand tonen wij intelligente, energiezuinige oplossingen voor de moderne werkomgeving, slimme woonconcepten en op de toekomst gerichte hotelinstallaties. JUNG maakt momenteel ook geschiedenis: de tijdloze schakelaar LS 990 viert haar 50e verjaardag en met een verwijzing naar de oprichting van het bedrijf presenteren wij de tuimelschakelaar LS 1912. Met speciale moodboards kunt u uw eigen compositie maken. Combineer JUNG producten met andere interieurelementen en creëer uw eigen sfeer. We kijken uit naar bezoek op onze stand B 56 in hal 11.1.

Lichtcontactdoos beleeft wereldpremière

Magnetisch, betrouwbaar en flexibel: in samenwerking met Insta, Gira en Brumberg maakt JUNG de weg vrij naar een nieuwe verlichtingswereld. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwe lichtcontactdoos, die – gecombineerd met de bijbehorende verlichtings accessoires – betrouwbaar en eenvoudig licht brengt in uw interieur, op stand B 90 in hal 3.1. Maak u klaar voor de nieuwe Plug & Light lichtbeleving!

Toegangsbewijs voor light+building 2018

Uw toegangsbewijs voor light+building regelen we graag voor u. Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan

Reageer op dit artikel