artikel

Frederik Roijé de Height Width Chair

Architectuurproducten

Gefascineerd door de afgeronde rechthoeken ontwierp Frederik Roijé de Height Width Chair. De stapelbare hoogte-breedtestoel bestaat uit afgeronde rechthoeken met afmetingen, omgeven door het frame. Aan beide zijden bekleed met stof van Kvadrat, lokaal in Nederland vervaardigd.

Frederik Roijé de Height Width Chair

De Height Chair en Width Chair brengen het beste in elkaar naar boven, ze versterken elkaars vorm en vormen desgewenst een interactie van verschillende kleuren. Height and Width zijn een onweerstaanbaar duo, trio, kwartet en solo staat de stoel ook op zijn plek.

4.-PI_Kort_Frederik-Roije_Hight_Widt_Chair_1

Een comfortabele en stapelbare stoel rond de eettafel of in de openbare ruimte.

www.roije.com

Foto's

Reageer op dit artikel