artikel

Bubbles kast door Tristan Frencken

Architectuurproducten

De Bubbles kast van Tristan Frencken biedt een andere manier om je leven te organiseren. In deze kast kun je op speelse wijze al je dierbare voorwerpen en spullen voor dagelijks gebruik opbergen. De verzameling cirkels in verschillende diameters geeft de kast een sculpturale uitstraling.

Bubbles kast door Tristan Frencken

Het ontwerp, 155x185x25 cm, bestaat uit recyclede kunststof cilinders die aan elkaar zijn gemonteerd. De binnenkant van de Bubbles is bekleed met kurk, waardoor een sterk contrast met de zwart gecoate buitenkant ontstaat. Door de compositie van de cirkels kan de kast op drie verschillende manieren worden gepositioneerd. Naast het gebruik als kast is Bubbles eveneens geschikt als room-divider of wandmeubel. www. tristanfrencken.com

Tristan Frencken_Bubbles_kast

Reageer op dit artikel