artikel

Renson: Linarte verticale gevelbekleding

Architectuurproducten

Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in esthetische, verticale gevelbekleding. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten.

Renson: Linarte verticale gevelbekleding

Renson Linarte staat synoniem voor een strakke en esthetische verticale gevelbekleding met individuele aluminium lamellen. Die zijn – beschikbaar in ‘Block’ of ‘Even’ uitvoering – qua vorm onderling combineerbaar en kunnen naar wens ingevuld worden met inserts in hout, aluminium of led-verlichting. De profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier voorkom je het risico op vervorming door thermische uitzetting, maar zijn de lamellen – stuk voor stuk vastgeklikt – vooral ook als afwerking van gebogen wanden bruikbaar.

Renson Linarte
Met een oppervlaktebehandeling in een RAL-kleur naar keuze of door middel van anodisatie is een Linarte gevel duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk afgewerkt. Block- en Even-lamellen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. Met de Block-lamellen in 2 dieptes beschikbaar (16mm en 33mm), geeft dat zelfs nog meer combinatiemogelijkheden. Of het nu gaat om vaste binnen- of buitenwanden, geïntegreerde garagepoorten of deuren of zelfs Cilium klapluiken: de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Met Linarte is elke gevel personaliseerbaar door led-, houten, aluminium of andere inserts toe te voegen. Kwestie van je creativiteit helemaal de vrije loop te laten, kan je daarmee zelfs een huisnummer of logo vormen in een buitengevel.

Meer informatie

Reageer op dit artikel