artikel

A private place within the open office

Architectuurproducten

Privacy en akoestische oplossingen worden steeds belangrijker in de hedendaagse werkomgeving. Palau komt aan deze wensen tegemoet door multifunctioneel, akoestisch meubilair te ontwikkelen dat middels een breed scala aan materialen en opties aan iedere situatie kan worden aangepast.

A private place within the open office

Boston, een ontwerp van Bruno Vermeersch, functioneert als een op zichzelf staande unit, maar ook als koppel of met meerdere phonebooths op een rij. De Boston is niet alleen een phonebooth, maar kan door de optie van een slimme uitbouw aan de zij- of achterkant ook worden gebruikt om geconcentreerd te werken. De perfecte werkplek om je even terug te trekken, om conference calls te voeren of om skype sessies te houden.

Palau_Boston_Bruno vermeersch

De keuze aan materialen is breed en varieert van gestoffeerde akoestische panelen, whiteboards, glas en hout of HPL panelen. Ventilatie is geïntegreerd in het dak van de Boston en er zijn verscheidene elektrische netboxen beschikbaar.

Palau_Boston_Phonebooth_Vermeersch

Met het oog op de huidige inzichten ten aanzien van vaak en langdurig zittend werken heeft Palau met de Boston Phonebooth een krachtige oplossing. Design, ergonomie, praktische opties, afwisselend staan en zitten – Boston biedt het allemaal.

Meer informatie: www.palau.nl

Reageer op dit artikel