artikel

Naadloos plafond in Provinciehuis Noord-Holland

Architectuurproducten

De akoestiek in het Provinciehuis Noord-Holland is aanzienlijk verbeterd door een naadloos, akoestisch plafondsysteem van Caparol.

Naadloos plafond in Provinciehuis Noord-Holland

tekst: Caparol

Wat is er nu vervelender dan een slechte akoestiek in een vergaderruimte? Om de akoestiek in het Provinciehuis van Noord-Holland te verbeteren, is hier gekozen voor een naadloos akoestisch plafondsysteem van Caparol.

Voor de uitstraling is het CapaCoustic systeem gekozen omdat dit zeer goed aansloot bij het ontwerp en de gedachte van de architect en opdrachtgever. De toegepaste kleur is RAL 9018 (papyruswit). Om de akoestiek te optimaliseren zijn tevens een aantal wanden behandeld. Naast twee vergaderruimten is ook het plafond van de centrale hal en het trappenhuis van de centrale hal behandeld.

Opdrachtgever: Heijmans Utiliteit Amsterdam
Applicatiebedrijf: De Koning Stukadoorsbedrijf
Caparol partner: VVBHUSAN

Foto's

Reageer op dit artikel