artikel

Energiezuinige radiator van Jaga

Architectuurproducten

De collectie van Jaga is uitgebreid met een nieuwe radiator in de Briza collectie. De Briza radiator werd eerder toegepast in projecten als special, maar is nu doorontwikkeld om de radiator ook beschikbaar te maken voor de retailmarkt. Deze ‘Briza Radiator’ is speciaal geschikt voor verwarmen op extreem lage watertemperaturen, bijvoorbeeld in combinatie met een warmtepomp. Binnen de Briza collectie is deze radiator kant-en-klaar en daardoor snel geïnstalleerd in het interieur.

Energiezuinige radiator van Jaga

Het toestel met standaard geïntegreerde regeling, is kant-en-klaar en voorgemonteerd, wat maakt dat de radiator simpel en snel te installeren is. De radiator is compleet voorbereid voor een eenvoudige regeling met thermostaatknop. In totaal zijn er 8 modellen in verschillende kleuren beschikbaar. De radiatoren hebben een hoogte van 41 of 55 cm en zijn in 4 maten te verkrijgen. De Briza Radiator heeft een dikte van slechts 13 cm,  waardoor hij subtiel aanwezig is in een ruimte. De radiator kan een vermogen behalen van ruim 2100 W op 35/30 en zelfs ruim 5100 W op 55/45. De radiator is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en is standaard uitgerust voor aansluiting op traditionele cv-systemen.

Meer informatie

Reageer op dit artikel