artikel

Beloopbaar platdakraam

Architectuurproducten

FAKRO levert het DXW walkable platdakraam. Door de versterkte constructie, antislipcoating en het extern gelamineerde glas kan er veilig over het glas gelopen worden. Het is naadloos te verwerken in dakterrassen waar zich nog een leefruimte onder bevindt.

Beloopbaar platdakraam

Het platdakraam is uitgevoerd met een versterkte, krasvrije glasplaat met antislipstructuur. Doordat de constructie een strakke afwerking heeft, kan het gemakkelijk gelijkgelegd worden met bijvoorbeeld een houten terrasvloer. Zo ontstaat een overloopbaar strak dakterras met een natuurlijke lichtinval in de ruimte onder het terras.

Het product won tijdens de laatste Archiproducts Design Awards (ADA) de Best of Category prijs in de categorie ‘Building Shell’.

 

 

Reageer op dit artikel