artikel

Duco trekt met innovaties alle registers op Building Holland open

Architectuurproducten

Wie aanwezig was op de 2016-editie van Building Holland, merkte vast een gezellige drukte op de stand van Duco. Deze vakbeurs vormde voor de West-Vlaamse ventilatie- en zonweringspecialist klaarblijkelijk een succes; een ervaring die duidelijk naar meer smaakt. Achter de schermen maakte een gedreven team van R&D medewerkers het afgelopen jaar dan ook volop werk van enkele interessante ontwikkelingen die Duco met gepaste trots van 11 tot en met 13 april aan het grote publiek zal voorstellen. Een vooruitblik toont aan dat het ook dit jaar de moeite loont om af te zakken naar Duco (Hal 11, stand 014).

Duco trekt met innovaties alle registers op Building Holland open

Toepassingen die een optimale leefomgeving garanderen en die daadwerkelijk het verschil maken voor de gehele bouwkolom: daar is het bij Duco al sinds zijn ontstaan om te doen. Vanuit die optiek zet het bedrijf elke dag opnieuw sterk in op de optimalisatie van zijn bestaande producten en de uitwerking van innovatieve totaaloplossingen binnen het DUCO at HOME concept: een doordacht totaalconcept voor residentiële woningen op basis van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Hiermee geeft Duco op gepaste wijze invulling aan de behoefte van architecten en voorschrijvende instanties naar een slim woonconcept.

DucoBox Silent Connect: Wired-oplossing

Binnen het ventilatieluik van het DUCO at HOME concept vormt de DucoBox Silent Connect de laatste ontwikkeling. Deze nieuwe loot aan de DucoBox-stam zal tijdens Building Holland in volle glorie kunnen worden bewonderd.

Dankzij de verschillende uitvoeringen van de DucoBox wordt een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat gelegd. Maar bij Duco zijn ze stellig van mening dat goed altijd beter kan. Niet enkel qua prestaties en energiezuinigheid, maar ook als het gaat om het gebruiksgemak van deze mechanische afvoerventilator. De nieuwe DucoBox Silent Connect vormt hiervan het concrete bewijsstuk. Deze doorontwikkeling laat alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is.

Duco Ventilation App

Daarnaast kunnen de beursbezoekers ook kennismaken met een nieuwe versie van Duco’s intelligente regelklep (Intelli Air Valve 160) en de gloednieuwe Duco Ventilation App. Een mooi stukje techniek die gebruikers toelaat om op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen.

Registreer u hier alvast voor gratis toegang tot Building Holland, en mis deze en andere ontwikkelingen niet!

Reageer op dit artikel