artikel

Maximale ontwerpvrijheid met SlimFix Flex dakelementen

Architectuurproducten

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw 6 maatwerkoplossingen voor de SlimFix dakelementen die verwerkers en voorschrijvers nog meer voordelen bieden, zoals een snellere verwerking, besparing van kosten, een mooiere esthetische detailering en een verbetering van de kwaliteit van het dak.

Maximale ontwerpvrijheid met SlimFix Flex dakelementen

SlimFix Flex overbrugt de mogelijkheden tussen de standaard dakelementen (SlimFix) en het volledig geprefabriceerd prefabconcept (SlimFix Prefab). Met SlimFix Flex kunnen voorschrijvers zelf bepalen of en in welke mate de SlimFix dakelementen projectspecifiek geprefabriceerd zijn. Door voor één of meerdere maatwerkoplossingen te kiezen kan men, tegen relatief gezien geringe meerkosten, het gemak en de snelheid van verwerken of de esthetische verbeteringen zelf beïnvloeden.

SlimFixFlex Dakelementen van Isobouw

SlimFixFlex Dakelementen van Isobouw

De 6 maatwerkoplossingen zijn:

–           SlimFix Flex Dakvenstervoorziening: De dakelementen worden fabrieksmatig constructief voorbereid op de toepassing van alle gangbare dakvensters. Ravelingen zijn hierdoor niet meer nodig.
–           SlimFix® Flex Gootverjonging: Een fabrieksmatige verjonging van de dakelemente aan de gootzijde (bovenzijde) waardoor lekwater automatisch afgevoerd wordt in de goot en de levensduur van het dak wordt verlengd.
–           SlimFix® Flex Boeiverjonging: Een fabrieksmatige verjonging van de dakelemente aan de gootzijde (onderzijde) waardoor de boeiboord smaller kan zijn.
–           SlimFix® Flex Paselement: Elementen worden fabrieksmatig op de noodzakelijke breedte gezaagd waarbij er altijd een extra tengel geplaatst wordt, met eventueel een extra langslat voor meer stabiliteit.
–           SlimFix® Flex Gekoppeld: Een koppeling van meerdere dakelementen tot één   element voor een snellere verwerking.
–        SlimFix® Flex Element op Maat: Alle dakelementen worden fabrieksmatig op maat gezaagd en als een legpuzzel verwerkt zonder zagen op de bouw.

 

SlimFixFlex Dakelementen van Isobouw

Reageer op dit artikel