nieuws

Video nominaties ARC19 Architectuur Award

Architectuur

Video nominaties ARC19 Architectuur Award
Mundo-a door B-architecten

Tijdens de ARC19 Award uitreiking op 7 november in Amsterdam werden video’s vertoond waarin de genomineerde projecten door de makers werden toegelicht.

In  de video met de genomineerden van de ARC19 Architectuur Award vertellen B-architecten, Happel Cornelisse Verhoeven & Julian Harrap Architects en TANGRAM over het ontwerp van respectievelijk Mundo-a te Antwerpen, Museum De Lakenhal te Leiden en Rhapsody in West te Amsterdam.

De jury, onder leiding van Jan Benthem, heeft Mundo-a in Antwerpen aangewezen als winnaar van de ARC19 Architectuur Award. Zij prijst de fascinerende stedenbouwkundige inpassing van het kantoor en de radicale uitgangspunten op het gebied van circulariteit. Met dit project daagt B-architecten uit om anders naar de stad te kijken en zet het bureau een nieuwe standaard op het gebied van duurzaamheid.

Bekijk onderstaand de video.

Bekijk de winnaar en de genomineerde projecten

Reageer op dit artikel