nieuws

UArchitects wint international residential architecture award 2019

Architectuur

UArchitects wint international residential architecture award 2019

Onze blogger Misak Terzibasiyan van UArchitects is de winnaar van de international residential architecture award 2019 in de categorie Woningbouw tot vijf verdiepingen voor het project ‘Living among the trees’. Daarnaast kreeg het project ‘Split View’ de tweede prijs in de categorie eengezinswoningen.

Bomen maken deel uit van de architectuur in het project Living among the trees. De drie woningen staan op een verhoging boven de grond, het landschap continueert onder en om de woningen heen. De bomen, die zowel tussen de woningen staan alsook op de terrassen, steken door de verdiepingsvloeren heen, waardoor er in de woningen een bijzondere belevenis ontstaat en het wonen en verblijven een integraal geheel wordt met de natuurlijke context. Dit is een innovatieve benadering van wonen en verblijven in of buiten de stad. Een visie waarbij wonen en natuur vanzelfsprekend met elkaar zijn verbonden.

Meer informatie over de prijs en de andere winnaars>>

Lees ook:

ARC19: Wonen tussen de bomen – UArchitects

 

 

Reageer op dit artikel