nieuws

Aftermovie uitreiking ARC19 Awards

Architectuur

Aftermovie uitreiking ARC19 Awards
Herman Hertzberger ontvangt de ARC19 Oeuvre Award uit handen van Madeleine Maaskant. Beeld J.W. Kaldenbach

Op 7 november 2019 zijn in Pakhuis West in Amsterdam de ARC19 Awards uitgereikt. Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? In deze aftermovie blikken we terug op een feestelijke uitreiking van de prijzen.

Tijdens de feestelijke uitreiking werden onder leiding van Hadassah de Boer de ARC19 Awards uitgereikt. De prijzen bekronen de beste projecten in verschillende categorieën die gaan ‘van stoel tot stad’.

Tijdens het feestelijke diner zagen ruim 400 genodigden hoe Herman Hertzberger de ARC19 Oeuvre Award in ontvangst mocht nemen en hoe B-architecten de ARC19 Architectuur Award kreeg voor Mundo-a in Antwerpen. De eerste ARC19 Stedenbouw Award ging naar Belvedere Maastricht door Palmbout Urban Landscapes i.s.m. Gemeente Maastricht. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in de categorieen Interieur, Meubel, Detail, Innovatie, Development en Jong Talent.

Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? Bekijk dan de aftermovie.

Op naar de ARC20 Awards. De uitreiking is gepland op 5 november 2020.

De ARC19 Awards zijn een initiatief van de Architect en haar partners Jung, Kingspan, Kubus, Oniro textiles, Qbiq, REDC, Rohde & Grahl, casala en Tarkett

Bekijk de winnaars

ARC19: Mundo-a Antwerpen – B-architecten

ARC19: Vogelobservatorium Stellendam – RAU & RO&AD

ARC19: Transformatie kantoorgebouw Schubertsingel Den Bosch – Houben / Van Mierlo Architecten

Reageer op dit artikel