nieuws

Video projectbezoek Stadskantoor Hasselt

Architectuur

Video projectbezoek Stadskantoor Hasselt
Projectbezoek Stadskantoor Hasselt. Beeld Vincent van den Broek

Op 12 september organiseerde de redactie van de Architect een bezoek aan het Stadskantoor in Hasselt (B). Steven Hendrickx (partner bij Jaspers-Eyers Architects) en Chris Van Brussel (architect bij Architectenbureau Michel Janssen) vertelden uitgebreid over de renovatie van de bestaande Rijkswachtkazerne en de opvallende nieuwbouw. Bekijk nu de video met uitleg en mooie beelden van het project.

Voor het nieuwe Stadskantoor Hasselt realiseerde Jaspers-Eyers Architects in samenwerking met UAU Collectiv en Architectenbureau Michel Janssen een integraal gebouw. De oude Rijkswachtkazerne is gerenoveerd en er is een opvallende nieuwbouw aan toegevoegd.

In onderstaande video nemen we je mee naar het nieuwe Stadskantoor Hasselt.

Dit projectbezoek kwam tot stand in samenwerking met Hunter Douglas Architectural.

Reageer op dit artikel