nieuws

EGM architecten benoemt Heleen Meinsma tot associate architect

Architectuur

EGM architecten benoemt Heleen Meinsma tot associate architect
Heleen Meinsma

EGM architecten benoemt Heleen Meinsma tot associate architect. Heleen heeft ruim 30 jaar ontwerpervaring binnen omvangrijke en complexe projecten in met name de gezondheidszorg en het onderwijs.

Heleen Meinsma en EGM zijn geen onbekenden voor elkaar. Tussen 2004 en 2011 werkte zij als (senior) architect aan het Erasmus MC (Rotterdam), het Albert Schweitzer ziekenhuis (Dordrecht), de IC-afdeling VUmc (Amsterdam), Prof. Fritz Redlschool UMC (Utrecht) en het ROC Da Vinci College (Dordrecht). Vanaf 2011 werkte ze als zelfstandig architect aan commerciële en pro-bono opdrachten. Zo zet Heleen zich in voor het behoud en de herbestemming van De Heilige Familiekerk aan de Bergsingel in Rotterdam naar een kinderexpertisecentrum.

De laatste jaren werkte ze namens Wiegerinck aan het nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda en de vernieuwbouw van het bestaande ziekenhuis, de nieuwbouw van het Tergooi ziekenhuis in Hilversum en de nieuwbouw van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem.

Lees meer

Reageer op dit artikel