nieuws

Inzendingen ARC19 Awards stromen binnen

Architectuur

Inzendingen ARC19 Awards stromen binnen
Laatste inzendingen ARC19 Awards

De deadline nadert voor de inzendingen van de ARC19 Awards, de jaarlijkse ontwerpprijzen die de Architect met haar partners organiseert. Op dit moment stromen de projecten binnen en is de redactie druk bezig deze te verwerken. De uiterste inzenddatum is vrijdag 30 augustus. Mis hem niet!

Stuur direct een project in >

Je kan in zes categorieën inzenden voor de ARC19 Awards:

Architectuur
Stedenbouw

Interieur
Meubel
Detail

Innovatie
Development

Deelname is gratis en inzenden voor meerdere categorieën is toegestaan.
Handig: bekijk de pdf met alle benodigde informatie per stap

Laatste kans: meld je nu aan

Dit is de laatste week om in te sturen voor de ARC19 Awards. Nog niet ingezonden? Zorg dat je inzending uiterlijk vrijdag 30 augustus bij ons binnen is. En wie weet sta jij 7 november op het podium van de ARC19 Awards.

Stuur direct een project in >


Terugblik op de ARC18 Awards

ARC19 Awards

ARC19 is een podium voor bevlogen ontwerpers. ARC19 laat zien wat de kracht van ontwerp is. Doel van ARC19 is het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. We belonen de inzet van ontwerpers met publiciteit, maar ook met opdrachten.

Stuur direct een project in >

De ARC19 Awards worden mede mogelijk gemaakt door onze partners. Sponsors ARC19 augustus 2019

Reageer op dit artikel