nieuws

Student Experience bouwt eerste buitenlandse vestiging in Madrid

Architectuur

Student Experience bouwt eerste buitenlandse vestiging in Madrid

De Spaanse hoofdstad krijgt een vestiging van Student Experience. Het ontwerp voor Madrid Pozuelo is van Agas Architects is uit Madrid. De oplevering van de eerste vestiging in het buitenland van de studentenhuisvester ligt in het vierde kwartaal van 2020.

Student Experience Madrid wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, volledig gemeubileerde studentenwoningen met een eigen keuken, badkamer en balkon. Het studentencomplex onderscheidt zich door de vele faciliteiten. In het complex worden regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd. Er zijn bovendien commerciële (vergader)ruimten en een congrescentrum.

Daarnaast biedt Student Experience faciliteiten zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de gezellige binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcour om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Reageer op dit artikel