nieuws

Aanmelden voor Architectuur Prijs Achterhoek 2019

Architectuur

Aanmelden voor Architectuur Prijs Achterhoek 2019
De winnaar van de vakjuryprijs uit 2017: Hietland door La-di-da (Diederik de Koning – Laura van Santen)

Wie snel is kan zich nog aanmelden voor de Architectuur Prijs Achterhoek 2019. In aanmerking komen projecten uit 2017 en 2018 die in de Achterhoek zijn gerealiseerd. De prijs wordt dit jaar door de gelijknamige Stichting in november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft uitgereikt.

Alle voor de Architectuur Prijs Achterhoek ingediende projecten komen eveneens in aanmerking voor de APA-publieksprijs. Deze prijs wordt toegekend aan het project dat de meeste voorkeurstemmen krijgt van de lezers van het dagblad De Gelderlander, de bezoekers van de APA tentoonstelling en de mensen die uit eigen initiatief de website van De Gelderlander opzoeken om te stemmen.

De winnaar van de Publieksprijs 2017:  Stadscafé en boothuis Welgelegen door Rob Rasquin (Rasquin architectuur/Groenlo)

De winnaar van de Publieksprijs 2017: Stadscafé en boothuis Welgelegen door Rob Rasquin (Rasquin architectuur/Groenlo)

Jury

De jury voor deze editie bestaat uit Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect; Paul Toornend, architect/beeldend kunstenaar; Harro de Jong, architect Buro Harro; Jan Willem van de Groep, programmaregisseur (Platform 31); Geert Jan Jonkhout, payonarchitect (Gelders Genootschap) en Fons Catau, adviseur wonen, zorg en duurzaamheid.

Aanmelden kan via de website of via info@architectuurprijsachterhoek.nl

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel